Перелік обласних професійних об’єднань

Шановні колеги!
Надсилаємо перелік обласних професійних об’єднань, які функціонуватимуть на базі закладів освіти області у 2019-2021 роках (додатки 1, 2):
ООЗО і ОШППД (2 роки) –  відповідно до Положення про обласний опорний заклад освіти та Положення про обласну школу передового педагогічного досвіду (у новій редакції), затверджених наказом департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації  від 10.11.2016  № 364;
обласні майстер-класи і педагогічні студії (1 рік) – відповідно до положень про обласний майстер-клас та обласну педагогічну студію (у новій редакції),  затвердженими рішенням Вченої ради КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» від 24 жовтня 2018 (протокол  № 6).
Зазначені вище положення розміщено за посиланням:
https://kristti.com.ua/karta-sajtu-2/naukovo-metodychna-robota/oblasni-profesijni-ob-yednannya-pedagogichnyh-pratsivnykiv/portal-normatyvno-pravove-zabezpechennya-diyalnosti-oblasnyh-profesijnyh-ob-yednan-pedagogichnyh-pratsivnykiv/
Просимо інформувати педагогічних працівників районів, міст, об’єднаних територіальних громад про ці форми методичної роботи та про електронну реєстрацію учасників  запропонованих обласних майстер-класів і педагогічних студій з метою  організації їхньої подальшої діяльності. Алгоритм проведення та дата відкриття електронної реєстрації буде розміщено 15 червня 2019 року за посиланням: https://sites.google.com/a/kristti.com.ua/opo_koipopk/
Списки слухачів новостворених ООЗО та ОШППД (2019-2021рр.) просимо подати  в електронному варіанті до 15 вересня 2019 року за встановленою формою за адресою: oblpedprof@gmail.com (додаток 3).
Додаток 1. Пропозиції КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» щодо формування обласних професійних об’єднань у 2019/2020 н.р.: на 12 арк. в 1 прим.
Додаток 2. Пропозиції КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» щодо формування обласних опорних закладів освіти (ООЗО) та обласних шкіл передового педагогічного досвіду (ОШППД), які функціонуватимуть на базі закладів освіти  у 2019-2021 роках: на 1 арк. в 1 прим.
З повагою в.о. ректора інституту КНЗ КОР КОІПОПК       Наталія Бендерець 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *