У Києві відбудуться освітні виставки для випускників

3039-001_m16-18 листопада у приміщенні столичного Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбудуться традиційні щорічні міжнародні спеціалізовані виставки «Освіта та кар’єра – 2017» та «Освіта за кордоном».
Організатори виставки запрошують старшокласників, студентів і батьків відвідати виставки та дізнатись про нові пропозиції українських та закордонних навчальних закладів для української молоді.
Сьогодні виставка є найбільшим освітнім заходом в Україні, що присвячений освіті в Україні та за кордоном та надає усім бажаючим можливість отримати актуальну інформацію про можливості навчання безпосередньо від представників навчальних закладів.

Цієї осені у виставці «Освіта за кордоном» братимуть участь понад 70 вишів з різних країн світу та кілька десятків провідних українських навчальних закладів.
Окрім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі матимуть можливість відвідати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх агенцій, коледжів, підготовчих програм і університетів.
Тематика виставки розрахована на тих людей, які планують здобувати освіту як в Україні, так і за її межами.
Відвідувачі зможуть отримати вичерпну інформацію про освітні програми, курси вивчення іноземних мов, здобуття вищої або середньої освіти, вартість та особливості навчання у різних країнах або в Україні.
Відвідувачі також матимуть змогу поспілкуватися з представниками посольств, культурних центрів та провідних українських спеціалізованих агенцій.
У цьогорічній виставці беруть участь навчальні заклади і академічні агенції з Великої Британії, Болгарії, Кіпру, Чехії, Ізраїлю, Польщі, Франції, Греції, Латвії, Литви, Естонії, Словаччини, Румунії, США та Австралії.
Традиційно великими павільйонами будуть представлені навчальні заклади Кіпру, Франції, Чехії та Польщі, що здобули популярність в Україні завдяки привабливому співвідношенню вартості та якості освіти.
Виставки працюватимуть з 16 до 18 листопада 2017 року. Вхід вільний.
Учасники виставки

 За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 09.11.2017

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *