Підвищення кваліфікації

КНЗ КОР КОІПОПК повідомляє, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 25.04.2013 № 466 «Про затвердження Положення про дистанційне навчання» та з метою навчально-методичного, науково-методичного, інформаційного забезпечення якісної організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти за дистанційною формою навчання видавництвом «Країна Мрій»  розроблено україномовний  навчальний дидактичний  мультимедійний  контент «КМ Меdia Ed Profi» для 1-х; 2-х; 3-х; 4-х класів НУШ, який має гриф «Рекомендовано  МОН  України  до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти»  (лист від 06.05.2020 р. № 1/11-3170).

З метою надання методичних рекомендацій щодо використання електронних освітніх ресурсів, навчальних дидактичних мультимедійних матеріалів в освітньому процесі Нової української школи 25 листопада      2020 року о 14:30 відбудеться онлайн конференція «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі з використанням інноваційних електронних освітніх ресурсів».

  До участі в онлайн конференції запрошуються: керівники регіональних методичних служб, керівники закладів освіти, тренери НУШ, учителі початкових класів, усі зацікавлені особи.

Всі бажаючі можуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 8 год та тестове підключення до електронного освітнього ресурсу «КМ Меdia Ed Profi».

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfeo0gR71ESigvFpf03d2qw_GiqyhtaVLFgyppY6Jnk96eg6w/viewform

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *