Підручники для 1 класу видавництва “Ранок”

logo_newШановні колеги!
Висловлюємо щиру вдячність за можливість співпрацювати в межах реалізації Концепції Нової української школи.
Видавництво «Ранок» пропонує для ознайомлення закладам загальної середньої освіти 16 підручників, що беруть участь у конкурсному відборі проектів підручників для 1 класу (перелік додається). Підручники, створені творчими групами авторів, до яких увійшли провідні науковці у співдружності з учителями-практиками та першими тренерами НУШ, отримали схвальні відгуки за результатами апробації протягом 2017/2018 навчального року у 1 класах пілотних шкіл Всеукраїнського експерименту.
На виконання п. 13 наказу Міністерства освіти і науки України від 02.04.2018 р. № 310 видавництво надає електронні версії фрагментів підручників для розміщення в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» lib.imzo.gov.ua та розміщує їх на відповідній сторінці свого веб-сайту ranok.com.ua.
Заклади загальної середньої освіти з 14 по 17 травня 2018 р. мають ознайомитися з фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників, які беруть участь у II  етапі конкурсного відбору, заповнити спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожної назви і до 17 травня 2018 р. оприлюднити на своєму веб-сайті результати вибору та передати їх до органу управління освітою, якому вони підпорядковані.
Розуміючи, що процес вибору підручників за їх фрагментами непростий, пропонуємо скористатися ресурсом видавництва «Інтерактивне навчання»
interactive.ranok.com.ua/course/group/pdrychniki, на якому крім електронних фрагментів підручників також розміщено демоверсії підручників з коментарями авторів, записи авторських вебінарів та презентації.
Підручники видавництва для 1 класу мають безкоштовну для завантаження й друку електронну версію та супроводжуватимуться: інтернет-підтримкою; навчально-методичним комплектом; методичною онлайн-підтримкою у формі вебінарів «Інтерактивної школи творчого вчителя».
Для того щоб 1 вересня 2018 р. вчителі могли розпочати навчання у 1 класах за новими програмами та підручниками, видавництво обіцяє зробити все можливе для своєчасного надходження до регіонів підручників видавництва «Ранок», обраних учителями.
Зважаючи на те, що процедура вибору підручників у 2018 р. відрізняється від попередніх, просимо довести цю інформацію до методистів, директорів і вчителів закладів загальної середньої освіти. За можливості просимо розмістити посилання на інформацію щодо підручників видавництва та супроводжуючих матеріалів на сайті вашої установи.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

З повагою, директор  В. В. Круглов

Перелік підручників ТОВ Видавництво «Ранок» для 1 класу закладів загальної середньої освіти

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *