Дистанційне навчання

Дорогі  здобувачі освіти ліцею №2!
 Глибокоповажні батьки наших ліцеїстів!

Згідно з наказом МОН України від 16 березня 2020 року № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширення коронавірусу COVID-19» адміністрації  Миронівського академічного ліцею №2  доручено під час карантину забезпечити виконання освітніх програм  в нашому ЗЗСО, зокрема шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладу освіти її здобувачами. Тож сьогодні кожен педагог ліцею №2  самостійно організовує дистанційне навчання, маючи повну свободу у виборі технологій та платформ для освіти. І хоч зараз триває лише другий тиждень вимушеного припинення занять під час усеукраїнського карантину, та педагоги роблять усе можливе для того, щоб бути на зв’язку зі своїми здобувачами освіти: на сайті закладу в розділі «Дистанційна освіта» вони розміщують завдання з кожного предмета згідно з розкладом, перевіряють, як  виконали  рекомендовані завдання, консультують (при потребі) у  телефонному режимі, та найцінніше – цікавляться вашим самопочуттям.  
Сьогодні на особливому контролі адміністрації  ліцею №2 питання перевантаження не лише наших здобувачів освіти, а й педагогів.  Простежується, що з часом   викристалізовуються оптимальні форми спільної роботи, установлюються зрозумілі системні «правила гри», до яких, на нашу думку,  звикнуть і учні, і вчителі. Хвилюємося за здобувачів освіти 4, 9 та 11 класів, які будуть складати ДПА та ЗНО. Але думаємо, що мудрі поради педагогів та  підтримка й увага батьків  дасть позитивний результат, адже нині наші вихованці мають перебувати не на спортивному чи ігровому майданчику з друзями, а вдома, у родинному колі. Переконані, що лише люблячі батьки  не забувають і про розвантажувальні вправи релаксійного характеру, які можуть не стосуватися навчального предмета, але позитивно впливатимуть на відновлення  психоемоційного стану дитини.
Дорогі діти, батьки, колеги, пам’ятаймо: найголовніше на сьогодні – розпочати заняття після карантину в тому складі, як і до його початку. Бережіть себе та своїх близьких!

З повагою
 адміністрація Миронівського академічного ліцею №2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *