Вступна кампанія

logo-svt-4_1

Шановні пані та панове!
15-17 березня 2018 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудуться Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».
Участь у виставці підтвердило 758 учасників із 25 регіонів України, Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, Польщі, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії. Зокрема,
96 закладів вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукових установ; 17 закордонних закладів освіти та міжнародних освітніх агенцій; 452 заклади загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти,  обласні та міські органи управління освітою; 166 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів); 27 виробників і постачальників засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для сфери освіти та науки.
Роботу виставки супроводжуватиме змістовна тематична програма, зокрема, відбудуться 74 конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, панельні дискусії, воркшопи тощо. ПРОГРАМА РОБОТИ на офіційному сайті виставки за посиланням http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/home/program
Запрошуємо всіх, хто зацікавлений у взаємному збагаченні досвідом, підвищенні якості освітнього процесу та його науково-методичного забезпечення для нових успіхів у формуванні освітянського простору нашої держави, а також старшокласників, майбутніх абітурієнтів, студентів і їх батьків, які зацікавлені в виборі навчального закладу та отриманні інформації щодо вступної кампанії та інших особливостей здобуття освіти.
Час роботи виставок: 15-16 березня – 10:00-18:00, 17 березня – 10:00-16:00. Вхід вільний. Виставки відбудуться за адресою: м. Київ, вул. І. Мазепи, 13 (ст. метро «Арсенальна»).
 
З повагою,
Оргкомітет: Компанія “Виставковий Світ”
Тел.: (044) 498-42-04, 498-42-05, (067) 656-51-89, E-mail: expo@vsvit.com.u

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *