Профорієнтаційна конференція про ІТ-сферу

Львівський ІТ Кластер продовжує активно працювати над розвитком освіти: підтримка навчальних програм в університетах, реформа професійно-технічних закладів, зміни у викладанні інформатики у школах та профорієнтація для учнів – це основні аспекти, на які націлена наша діяльність. Освітня команда Кластера цьогоріч вже вдруге проведе профорієнтаційну конференцію про ІТ-сферу – IT Future Conf 2023, яка відбудеться 5-6 травня. Конференція пройде у гібридному форматі. Онлайн зможуть долучитися усі охочі з різних куточків України та світу. До участі запрошуємо як школярів, так і вчителів інформатики. Участь – безкоштовна.
Протягом двох днів, що триватиме ІT Future Conf 2023, спікери представлять основні напрямки ІТ-індустрії:
1) IT in our life
2) Hardware Engineering and Robotics
3) Cybersecurity
4) Software Engineering
5) Artificial Intelligence/Internet of Things
6) Project Management
7) Business Analysis and Data Science
8) IT Sales
9) UI/UX Design
В межах конференції старшокласники дізнаються про: ● топ-напрямки з ІТ-сфери та пов`язані з ними професії, що, власне, допоможе з вибором майбутньої спеціальності; ● навчальні заклади, де можна здобути відповідну освіту; ● кар’єрні перспективи в ІТ. Разом з цим, учасники конференції отримають сертифікати.
Запрошуємо вас долучитись до проєкту як партнерів та допомогти із залученням шкіл Київщини до участі в конференції. Звертаємо вашу увагу на те, що вчителям та учням обов’язково потрібно попередньо зареєструватися для участі: https://cutt.ly/T7fSfvL Детальна інформацію про подію розміщена на сайті Львівського ІТ Кластера за наступним посиланням: https://itcluster.lviv.ua/it-future-conf-2023/

Виконавчий директор Асоціації “Львівський КластерІнформаційних технологій та Бізнес-Послуг” С.В. Веселовський
Контактна особа: Катерина Ференс (менеджер проєкту) тел: 0967478581 email: kateryna.ferens@itcluster.lviv.ua

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *