Увага, тут закохують в навчання!

“Освітній Суп” – це чудова нагода для школярів захопитись процесом навчання та закрити прогалини у знаннях з математики та української мови, отримавши тьюторингову підтримку від найкращих вчителів. 
Наймасштабніший безкоштовний тьюторинговий проєкт в Україні шукає 2000 учнів та учениць 5-10 класів, на яких чекатимуть захопливі онлайн-заняття з математики та української мови з урахуванням шкільної програми.
Старт навчання – 24 квітня, тривалість – до початку червня;
4 години занять на тиждень;
Кінцевий термін реєстрації – 9 квітня 2023, 23:59 за київським часом.

Місія “Освітнього Супу” – зробити освіту більш доступною, творчою та інтерактивною для українських школярів і школярок, незалежно від місця проживання, можливостей та інтересів. Ваша дитина вже зараз може легко долучитися до проєкту: https://ee.humanitarianresponse.info/x/XWBUblAh
Проєкт реалізовує освітня організація “Навчай для України” у партнерстві зі Світовим банком та за підтримки швейцарської фундації UBS Optimus Foundation. Для аналізу ефективності тьюторингу команда проєкту вивчатиме і фіксуватиме академічний рівень знань та психологічний стан учасників та учасниць на момент початку та завершення участі.

Oльга Юрчишин
Керівниця напрямку співпраці зі школами

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *