Курс із психологічно-емоційної підтримки для вчителів та шкільних психологів

Громадська спілка «Освіторія» за підтримки МОН та ЮНІСЕФ започаткувала безкоштовний курс із психологічно-емоційної підтримки для вчителів та шкільних психологів «Розумію». Курс поєднав теорію та практику психології і нейрофізіології та побудований на дослідженнях від провідних світових експертів і практичному досвіді найкращих українських учителів та психологів.

Серед знань, які здобудуть учасники протягом навчання:

  • як адаптуватись у новій реальності й допомогти зробити це учнівству?
  • як емоційна компетентність впливає на доросле життя? які існують інструменти розвитку емоційного інтелекту? що робити з емоціями війни та як на практиці допомогти собі й оточенню?
  • що таке арт-терапія та як використовувати її в роботі з учнівством під час адаптації до умов навчання в школі?

Навчання відбувається онлайн на платформі О.Університет. Долучитись до курсу можна за посиланням. Крім відеоуроків та вебінарів, передбачені практичні зустрічі з експертами, на яких можна обмінюватись досвідом, отримувати зворотний зв’язок та поглиблено обговорювати питання та кейси, що виникають під час застосування запропонованих на курсі інструментів та методик. Навчання є повністю безкоштовним. Після успішного проходження курсу вчителі отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 годин.

За матеріалами МОН України

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *