Вступна кампанія

Національний лісотехнічний університет України запрошує на навчання. Національний лісотехнічний університет України (НЛТУ України) – єдиний в державі поліфункціональний заклад вищої освіти лісотехнічного профілю. За свою майже 150-річну історію (заснований у 1874 році) НЛТУ України активно інтегрувався у європейську та світову освітню систему і став визнаним центром науки та освіти. НЛТУ України за рейтингом ЗВО України «ТОП-200» посів 65 місце та 4 місце серед ЗВО Львівщини, а за офіційним показником якості науково-педагогічних працівників вищої кваліфікації (питомою вагою докторів та кандидатів наук) – 9 місце серед ЗВО України. У 2020 році НЛТУ України вдруге зайняв 1 місце серед українських ЗВО у міжнародному рейтингу UI Green Metric World University Ranking та 111-е місце серед 780 університетів з 85 країн світу. 

Навчальні корпуси та гуртожитки університету розташовані на території «зеленого» студентського містечка. Студенти мають можливість: навчатися та стажуватися у провідних закордонних університетах (Німеччини, Іспанії, Польщі, Румунії, Естонії), обмінюватися досвідом зі студентами (Німеччини, Швейцарії, Франції); проходити військову підготовку для здобуття звання офіцера запасу; отримати посвідчення водія автотранспортних засобів; відпочивати та оздоровлюватися в університетському спортивному таборі «Лісотехнік» на березі Чорного моря та лісоекологічних стаціонарах на Шацьких озерах, у Моршині та Східниці. Забезпечуємо житлом у гуртожитках усіх студентів, які цього потребують. Випускники Університету та Навчально-наукового інституту деревообробних та комп’ютерних технологій і дизайну (спеціальності: 022 – Дизайн; 122 – Комп’ютерні науки; 126 – Інформаційні системи та технології; 161 – Хімічні технології та інженерія; 183 – Технології захисту навколишнього середовища; 187 – Деревообробні та меблеві технології) є затребуваними на ринку праці та мають можливість отримувати гідну заробітну плату.

Запрошуємо  випускників зареєструватися на Всеукраїнську олімпіаду НЛТУ України (1 тур – 8 травня  та 2 тур – 15 травня 2021року), яка дає можливість отримати до 20 балів до конкурсного предмету при вступі.

 Детальніше на сайті Національного лісотехнічного університету України

Буклет про Вступ до НЛТУ України  

З повагою, Навчально-науковий інститут деревообробних та комп’ютерних технологій і дизайну Національного лісотехнічного університету України.

http://idtd.nltu.edu.ua/

Тел. (032) 238-44-96

Моб. 068-708-51-44

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *