Вступна кампанія

Київський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує випускників 2021 року до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та днях відкритих дверей, які проходять онлайн.

Вступники Київського національного університету імені Тараса Шевченка мають чудову нагоду отримати 20 додаткових балів до оцінки в сертифікаті з предмета ЗНО при вступі на спеціальності, яким надається особлива підтримка! Участь в Олімпіаді можуть взяти вступники з усієї України безкоштовно. З переліком спеціальностей, яким надається особлива підтримка, можна ознайомитись за посиланням https://vstup.knu.ua/polozhennia-pro-olimpiadu-knu

Олімпіади проходять у два тури: І тур (відбірковий) та ІІ тур (фінальний).

У лютому 2021 року стартував і триває до 15.03.2021р. І турВсеукраїнської олімпіади з математики, фізики, хімії, географії та біології для вступників на базі повної загальної середньої освіти.

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту або є учнями випускних класів і мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в 2021 році.

Переможцям та фіналістам ІІ-го туру при вступі нараховується до 20 додаткових балів з відповідного предмета в сертифікаті ЗНО під час розрахунку конкурсного балу відповідно до Правил прийому.

Детальну інформацію щодо реєстрації, участі та завдань можна знайти за посиланням https://vstup.knu.ua/rozklad.

Список переможців Олімпіади оприлюднюється на сайті Приймальної комісії https://vstup.knu.ua в рубриці «Олімпіади Університету».

Дні відкритих дверей проходять за розкладами факультетів та інститутів https://vstup.knu.ua/dni-vidkrytykh-dverei у режимі онлайн. Учасники зустрічей можуть ставити питання стосовно вступу, змісту і умов навчання, кваліфікацій безпосередньо викладачам і студентам факультетів та інстутитів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *