Учасникам ЗНО-2019 необхідно роздрукувати запрошення

26 квітня, на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів проведення тестування.
Для участі у тестуванні, учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно до 20 травня самостійно роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і пін-кодом, указаним в ньому.
Учасники, які не отримали конверт із сертифікатом, можуть перевірити його місцезнаходження. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до спеціального сервісу перевірки. Якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист із сертифікатом, то на сторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження листа.
Учасники, які ще не отримали лист із сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Запрошення-перепустка є обов’язковим документом для допуску на пункт тестування.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *