Вступна кампанія

6 квітня 2019 року КПІ ім. Ігоря Сікорського
ЗАПРОШУЄМО НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ПІДГОТОВЧИХ КУРСІВ Інституту моніторингу якості освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського
ПРАГНЕШ: 
Навчатися  в рейтинговому виші України? 
Мати можливість отримати насправді якісні освітні послуги?
У майбутньому працювати в провідних високотехнологічних компаніях України та світу, таких як світові лідери – «Боїнг», «Прогрестех»,  Microsoft,  Google,
Укроборонпром тощо?
Стати фахівцем світового рівня в галузі кібербезпеки та захисту інформації? 
Навчатися за програмами подвійного диплому в університетах Франції, Німеччини, Польщі, інших країн?
Для подальшої реалізації твоєї мрії й успішного проходження ЗНО та інших вступних випробувань, внутрішньовузівських іспитів –   зроби правильний вибір підготовчих курсів!
У рамках проведення Дня відкритих дверей на тебе чекає багато цікавого!
Про особливості, форму організації й методику проведення занять для якісної підготовки до ЗНО, нові можливості та заохочення після закінчення підготовчих курсів ІМЯО ім. Ігоря Сікорського розкажуть фахівці Інституту. 
Співробітники факультетів проведуть професійно-організаційну презентацію і зроблять порівняльний аналіз спеціальностей зі схожими назвами, розкриють особливості навчальних планів на різних напрямах навчання на факультетах, розкажуть про перспективи для випускників КПІ ім. Ігоря Сікорського на ринку праці.
Про результати вступної кампанії 2018 року, Правила вступу до університету в поточному навчальному році ми почуємо від представників Приймальної комісії.
Цікавий та корисний діалог очікує вас із представниками Українського центру оцінювання якості освіти, які напередодні ЗНО нададуть вичерпні відповіді на ваші запитання стосовно змісту, процедури, нововведень зовнішнього оцінювання у 2019 році.
До програми Дня відкритих дверей включено екскурсії-відвідування  факультетів і кафедр, майстер-класи викладачів і навіть пробний міні-ЗНО. Учасники зустрічі ознайомляться з програмою подвійного диплому, першою в Україні інноваційною системою Sicorsky Challenge, стартап-школою, іншими цікавими складовими студентського життя. Завершить програму Дня відкритих дверей екскурсія кампусом університету з відвідуванням музею КПІ.
Реєструйся, приходь і дізнайся більше про нас. Реєстрація за телефонами: 097-628-06-22, 063- 955-08-46  e-mail: sdp.eqmi.kpi@gmail.com  
Дата проведення: 6 квітня 2019 року з 10.00 – 16.00
Адреса: проспект Перемоги, 37, корп. 1, ауд. «Велика Фізична».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *