Вступна кампанія

Запрошуємо Ваших одинадцятикласників взяти участь в роботі Заочної фізичної школи, організатором якої виступає Відділення фізики та астрономії факультету Математики, фізики та інформаційних технологій Одеського національного університету імені І.І.Мечникова.
Метою школи є підготовка до ЗНО з фізики, підвищення мотивації для вступу на природничі та інженерні спеціальності університету.
Учасники Фізичної школи отримають завдання з кожного розділу фізики (9 турів). Анкета учасника та  завдання першого туру прикріплені в додатку.
Розв’язки  завдань (можно їх фотографії або скан-копії) слід надсилати на адресу phys@onu.edu.ua  
Детальна інформація та завдання наступних турів розміщені на офіційному сайті Відділення фізики та астрономії     http://phys.onu.edu.ua/uk/zaochna-fmsh
Навчання в школі є безкоштовним та передбачає послідовне виконання контрольних завдань з фізики(разом 9 турів), їх перевірку та рецензування викладачами факультетуповернення перевірених робіт учню.
Випускники школи попередніх років після складання ЗНО з фізики успішно навчаються в провідних університетах України і Світу.
 З повагою, Юрій Ніцук, заступник декана ФМФІТ зі спеціальностей «фізика та астрономія» та «прикладна фізика та наноматеріали»

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *