Подорожували осіннім Львовом

Львів — чудовий  та унікальний,  просякнутий  духом старовини й багатий  незвичайними  пам’ятниками  архітектури,  історії. Це одне   з найдавніших  міст нашої країни, пам’ятки якого не перестають дивувати своєю багатогранністю, чарівністю і неповторною цінністю.
Тож 12.10.2018 р.,  із метою короткого знайомства з містом, щоб дізнатися про основні визначні  пам’ятки Львова,  учні 9-А класу разом із класним керівником Василенко І.В. та батьками  здійснили  екскурсію. Так як більшість туристів приїжджає у це місто поїздом, то і  знайомство дітей із містом розпочалося з залізничного вокзалу, який також заслуговує на увагу туристів. В основному всі визначні пам’ятки Львова зосереджені в центральній  частині міста, що дуже полегшує їх перегляд.  Діти зробити пішу прогулянку від вокзалу до центру міста і познайомилися з  різною архітектурою та будівлями міста: Собором святого Юри, Костелом святої Єлизавети, Палацом графів Потоцьких, Львівською ратушею, Високим замком.
Львівська майстерня шоколаду – це одне з найпопулярніших місць у Львові, де хоч раз, але бувають практично всі гості міста. Тут діти не тільки поласувати, але й побачили сам процес приготування смачних виробів. Центральна вулиця міста –  найелегантніша і престижна у Львові. Проспект з алеєю посередині починається від Оперного театру. У центрі встановлені пам’ятник Т. Шевченку та скульптурна композиція, присвячена творам поета. Регулярно в місті проходять живописи, творчі зустрічі, живі концерти, кулінарні вечори тощо. На закінчення  екскурсії школярі переглянули виставу  театру імені Марії Заньковецької «Перед заходом сонця». Було неперевершено!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *