Мовно-літературний конкурс серед учнів 10-11 класів з нагоди 15-річчя Турецького центру інформації та досліджень

Напишіть твір обсягом 3 сторінки друкованого тексту українською чи турецькою мовою (14 шрифт, одинарний інтервал) у межах теми «Культурна мозаїка Туреччини», взявши за основу один з аспектів культури, наприклад, архітектура, музика, мистецтво, література, кухня, звичаї, побут Туреччини тощо. Найвища оцінка буде надаватися творам, присвяченим вузькому висвітленню певного питання культури (окремому митцю, окремим архітектурним об’єктам, стравам тощо), а також вітається порівняння з певними елементами української культури (у разі можливості проведення такого зіставлення).
Твори  надсилайте до 15 вересня 2018 року на електрону пошту: kafedraturkologii@gmail.com   з позначенням «Конкурс творів» у темі листа.
Опишіть у вигляді твору-есе (при бажанні з залученням фото) заходу, який би ви хотіли провести в Турецькому центрі інформації та досліджень або заходу, на якому ви були присутні в Турецькому центрі інформації та досліджень, можливо також підготувати твір щодо діяльності Турецького центру інформацій і досліджень, на основі переліку заходів, які висвітлені на сторінці кафедри тюркології на сайті Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка та в соціальних мережах Facebook та Instagram:
http://philology.knu.ua/node/46
https://www.facebook.com/groups/1700043580239643/
https://www.instagram.com/kafedra_turkologii/
Твори-есе  надсилайте до 15 вересня 2018 року на електрону пошту: kafedraturkologii@gmail.com   з позначенням «Конкурс творів» у темі листа.
У окремому файлі слід зазначити інформацію про автора: прізвище, ім’я, по батькові, місце навчання, клас, електронну адресу, телефон, домашню адресу.
Результати будуть оголошені до 25 вересня 2018 року.
Переможці та призери будуть запрошені на урочисте відзначення 15-ї річниці Турецького центру інформації та досліджень Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де вони зможуть ближче познайомитися із роботою кафедри тюркології та отримають Дипломи переможців і цінні подарунки.
 Контакти: тел. +38044 239-31-57, адреса: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 14.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *