Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

У рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»  4 квітня 2018 року учні 8 -А класу Миронівського НВК  завітали  до 14-ДПРЧ міста Миронівки, де  для дітей була проведена досить змістовна,  цікава та пізнавальна екскурсія з використанням пожежного автомобіля, а також показом іншого протипожежного обладнання, що використовується для порятунку людини.
Начальник Миронівського РС ГУ ДСНС України в Київській області, підполковник служби цивільного захисту Масло Олег Володимирович пояснив та продемонстрував учням, як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння, нагадав дітям правила пожежної безпеки, а також розповів, як необхідно діяти у випадку виникнення різноманітних небезпечних ситуацій.
Провідний інспектор Ареп’єв Артем Дмитрович  провів  профорієнтаційну роботу  з  демонстрацією відеороликів.  Діти більш детально зрозуміли,  як правильно потрібно діяти під час виникнення пожежі або при виявлені вибухонебезпечного предмета. У  кінці заходу кожен  учень отримав листівку на протипожежну тематику, пообіцявши бути уважним та обережним під час різноманітних життєвих ситуацій.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *