Вступна кампанія

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого Національного університету харчових технологій – запрошує випускників Вашого навчального закладу на всеукраїнську олімпіади з МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ, ХІМІЇ, яку Національний університет харчових технологій проводить у 2018 році відповідно до Положення «Про Всеукраїнської олімпіади НУХТ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти».
Перелік зазначених предметів є обов’язковим при вступі до НН ІТІ ім.акад.І.С.Гулого у 2018 році на основі повної загальної середньої освіти на навчання за освітнім ступенем «Бакалавр» (інформація додається у вкладені до цього листа).
У відповідності до п. 8 розділу VII Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2018 році учасникам Всеукраїнської олімпіади закладу вищої освіти для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти зі спеціальностей, визначених «Переліком спеціальностей, яким надається особлива підтримка», можуть нараховуватись додаткові бали до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в НУХТ в обсязі від 1 до 20.
До участі в олімпіадах допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення олімпіади.
Олімпіада проводиться у два тури – дистанційний (перший) та очний (другий).
Графік проведення олімпіади
Перелік конкурсних предметів

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *