Щорічна нагорода для обдарованої молоді та юнацтва «Панацея молода»

concursЗ метою популяризації науки серед молоді, виявлення і підтримки учнів та студентів, які мають здібності до науково-дослідної діяльності, Національний фармацевтичний університет за підтримки Творчого об’єднання «Соняшник» у 2018 році запроваджує щорічну нагороду для обдарованої молоді та юнацтва «Панацея молода».

У конкурсі на присудження нагороди можуть брати участь учні 9‑11 класів закладів загальної середньої освіти, які мають власні оригінальні ідеї та/або результати наукових досліджень. Нагороду за кращі наукові розробки планується присуджувати в таких номінаціях: біологія, хімія, здоров’я людини, екологія, біотехнології. Переможець в кожній номінації отримує грошову премію.

Конкурсні роботи подаються до 30 березня поточного року. Конкурс проходить у два тури – дистанційний (заочний) та очний. Під час проведення дистанційного (заочного) туру здійснюється відбір наукових розробок за результатами наукової експертизи. Під час очного туру конкурсанти, роботи яких відібрані на дистанційному турі, виступають з доповідями. Очний тур конкурсу проходить на базі Національного фармацевтичного університету за рахунок сторони, що приймає.

Детальна інформація щодо умов та порядку реєстрації для участі в конкурсі розміщена на офіційному сайті гри «Геліантус» (helianthus.com.ua) у розділі «Нагорода «Панацея молода».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *