Тиждень англійської мови

1Іноземна мова — це не просто навчальний предмет, це — скарбниця іншомовної культури. Процес навчання іноземної мови націлений на до­сягнення практичної мети — формування вмінь та навичок іншомовного спілкування, що означає засвоєння мовного матеріалу. Кожен учитель іно­земної мови прагне до того, щоб учень використо­вував свої знання в спілкуванні, під час листування та читання різної літератури. Зберегти й розвива­ти інтерес до вивчення іноземної мови — це мета кожного вчителя.
З  14 по 18  листопада 2017 року у в Миронівському НВК серед учнів 1-11 класів  проводився  тиждень  англійської  мови.  До участі у заходах були залучені всі учні школи. Вчителями англійської мови була організована виставка проектних робіт учнів 5-11 класів( вчителі Василенко І.В., Костенко І.В.  та Діденко Л.О.), де були представлені кращі роботи, виконані протягом навчального року.
2Молодші школярі продемонстрували свої здібності у розфарбуванні літер англійської мови та були  в захваті  від перегляду мультфільмів англійською мовою « Three  Billy Goats” та «My family». Найактивнішими учасниками перегляду – учні 1-А класу.
В конкурсах  ігор, загадок, прислів’їв відзначилися учні 5-8 класів.  Учні 8-х класів активну участь прийняли у конкурсі розгадування кросвордів та написанні листа до свого друга. Переможця важко було визначити, бо кожен учасник  дуже творчо підійшов до створення проектів.
3Учні 10-х та 11-х класів презентували свої проекти на тему “Travelling Around Great Britain And The USA” (Подорож Великою Британією та США). Учням була надана можливість за допомогою інформаційних технологій представити проекти на задану тему.  Найактивнішими були класні колективи   10-А, 11-Б, 9-Б, 8-А класів.
Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *