Опис інтерактивного курсу Вчи.ком.юа

lwn6qmkOiWoАдаптуючись до кожного учня, система реагує на його дії і, в разі правильного розв’язку хвалить його та пропонує нове завдання, а в разі допущення помилки задає уточнюючі питання, які допомагають учневі прийти до правильного вирішення. Система Вчи.ком.юа підлаштовується як під обдаровану дитину, так і під тих, кому потрібно більше часу для засвоєння матеріалу, планомірно підвіщує їх рівень знань. Використання системи дозволяє підвищити мотівацію дитини, шляхом створення сприятливого емоційного середовища для виконання завдання.
Вчи.ком.юа можна використовувати як на уроках для організації індивідуальної та групової форм освітнього процесу, так і вдома.
Предмети
Зараз на сайті доступний курс з математики для 1-6 класів. Також ведеться активна розробка курсу «Англійська мова» для початкової школи.
Реєстрація вчителів
Вчителі та вихователі реєструються на сайті Вчи.ком.юа (vchy.com.ua), потім реєструють дітей в особистому кабінеті. Щоб розпочати роботу, необхідно роздрукувати логіни і паролі для всього класу, вони будуть автоматично створені в особистому кабінеті вчителя. Логіни і паролі роздаються учням. Для використання Вчи.ком.юа досить мати комп’ютер або планшет з сучасним браузером і доступом до інтернету.

Умови використання
Вчителі можуть використовувати платформу абсолютно безкоштовно.
Учням до 16.00 усі можливості Вчи.ком.юа доступні у повному обсязі для занять у школі та вдома, після 16.00 та у вихідні дні діти можуть вирішити 20 завдань. У разі, якщо вони захочуть займатися без обмежень, батьки зможуть придбати для них доступ до розширеного акаунта.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати за електронню адресою: info@vchy.com.ua, за телефоном +380-80-021-07-43 або на сайті: vchy.com.ua.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *