Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право!»

20170517_104953-12У Всесвітній день вишиванки, 18 травня 2017 року, у приміщенні Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» були підбиті підсумки Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!» до Дня захисту дітей. Конкурс проводився за сприяння голови Київської обласної державної адміністрації Горгана Олександра Любомировича.
Організатори регіонального етапу конкурсу в Київській області – Головне територіальне управління юстиції у Київській області, департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.
Учасниками конкурсу стали 276 учнів і вихованців навчальних закладів Київщини. Якість та змістовність індивідуально підготовлених конкурсних робіт оцінювало професійне журі під головуванням Андрія Олексійовича Круця, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області. Члени журі мали змогу пересвідчитися в тому, що сучасні дитячі таланти досить багатогранні, адже малюнки були різні як за технікою виконання, так і за стилем.
Вітаємо ученицю 2-Б класу Жученко Маргариту (класний керівник Грабар А.П.), яка посіла ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Я маю право!»

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *