Тиждень біології

Шановні діти, в школі розпочався тиждень біології та екології, під час якого кожен з вас матиме можливість сягнути глибин таємниць природи, доторкнутися серцем до живого світу флори і фауни нашої планети, проникнутися розумінням світових екологічних проблем та тієї екологічної ситуації, яка склалася на Україні. Нагадати ще раз для себе рідкісні і зникаючі види рослин і тварин. Сьогодні дуже потрібно, щоб люди не шкодили природі, а допомагали їй. Творіть добро, шануйте природу – матінку, і вона відповість вам любов’ю і щедрістю, й буде в нас мир і злагода.
Тиждень розпочався виставкою учнівських робіт на тему «Цікава біологія». Були представлені проекти , малюнки, фотографії, кросворди, цікаві факти про тварин, рослин, гриби, бактерії і віруси.
Одними з найбільш загадкових живих організмів на Землі є гриби. Тому учні 6-Б класу намагалися відкрити всі таємниці, які на сьогодні відомі вченим і поділитися своїми враженнями один з одним.
Учні 10-х класів захищали проекти з біології на тему, яка їх найбільше зацікавила під час вивчення курсу біології протягом року. Школярі продемонстрували свої знання теоретичного та практичного плану, вміння досліджувати різні інформаційні джерела, співпрацювати у команді. Підведення підсумків уроку проводили за допомогою інтерактивного методу «Мікрофон», де кож¬ен учнь міг сказати щось швидко, по черзі, відповідаючи на запи¬тання або висловлюючи свою думку чи позицію.

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *