У Києві триває найбільша освітня виставка

Snimok_ekrana_2017-04_i

У Києві триває робота популярних освітніх виставок “Освіта за кордоном” та “Освіта та кар’єра – 2017”. У роботі заходів беруть участь понад 60 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідні українські виші.Відвідувачі виставки можуть отримати вичерпну інформацію про освітні програми навчальних закладів в Україні і за кордоном. 
Організатори виставок запрошують старшокласників і їх батьків, студентів та інших зацікавлених осіб відвідати виставки та отримати інформацію про можливості навчання для здобуття освіти на програмах різних рівнів.
Українську частину виставки представляють провідні державні і недержавні вищі навчальні заклади. Навчання за кордоном представлено великими освітніми павільйонами польських, чеських, латвійських навчальних закладів та численними представниками інших країн.
Виставки працюють з 6 до 8 квітня у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва “Український дім” (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) з 11. 00 до 18. 00. Вхід вільний.
Ознайомитись з переліком учасників виставки можна на онлайн-платформі виставки.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *