Куточок природи у класній кімнаті 8-А класу

IMG_20170323_133954_2CS

Школу вважають другою домівкою дітей. Перебування у  її стінах має бути приємним, необтяжливим і налаштовувати на творчу працю. Тому, щорічно, учні 8-А класу проводять весняне упорядкування кімнатних рослин. Весняні канікули 2017 року були не винятком. 
Найкраще прижилася в інтер’єрі класу сансев’єрія. Це  – дуже проста кімнатна рослина. Але, незважаючи на свою простоту, корисна для  класної кімнати. Вона  невибаглива, відмінно росте і на сонці, і в півтіні. Відмінно поглинає неприємні запахи. Якщо поруч розмістити пеларгонію — завжди забезпечений свіжий запах. Генератор кисню — друге ім’я цієї  чудової  рослини. До того ж сансев’єрія здатна підвищувати імунітет, охороняти від застуди та атмосферних перепадів.  Входить у десятку найбільш корисних для людини рослин.  

IMG_20170323_134234Дослухавшись до цієї поради,  потурбувалися про достатню кількість сансев’єр у класі. Справжнім весняним дивом біло цвітіння різдвяника. І це дало учням ще більшого натхнення для роботи.
Озеленена і впорядкована класна кімната сприяє естетичному, екологічному та трудовому вихованню учнів. Вирощування квітів приносить багато радості, а догляд за ними привчає дітей до самостійної праці, розвиває їх естетичні нахили, вчить самостійно і бережно відноситися до природи.

Класний керівник Отрощенко Ю.О.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *