До Дня матері

idealnaya_mama_1_1397190850V Всеукраїнський творчий конкурс “Малюнок, вірш, лист до мами” з нагоди Дня матері

Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти спільно з громадською організацією «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» запрошують учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Київщини до участі у Всеукраїнському творчому конкурсі «Малюнок, вірш, лист до мами» з нагоди Дня матері.

Метою конкурсу є актуалізація виховного потенціалу української родини, відродження сімейно-мистецьких традицій нашого народу, виявлення та підтримка обдарованих дітей і учнівської молоді.

Роботи, написані українською мовою, надсилаються до 15 квітня 2017 року в електронному форматі на адресу listdomami@gmail.com, а друковані – на адресу: м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 3, пов. 3, громадська організація «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво».

Твори та малюнки оцінюватиме професійне журі, а підсумки конкурсу підбиватимуть до Дня матері в Україні, що відзначається у травні. Переможці у кожній номінації отримують призи.

Лист ІМЗО «Про проведення V-го Всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» від 15.02.2017 № 2.1/10-247

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *