Одинадцятикласники в  КУК

Київський університет культури розпочав традиційні Дні відкритих дверей для майбутніх студентів.Першими гостями  2017 року стали більше трьохсот одинадцятикласників з Київщини. Отож учні 11 класу Миронівського НВК  19 січня відвідали відомий на всю Україну  університет.
Головною ж подією Дня відкритих дверей стала зустріч майбутніх КУКівців із ректором М.М.Поплавським. Михайло Михайлович привітав гостей та запросив приєднатися до великої студентської родини. «Кожен з вас має мрію, шукає власний шлях до успіху, хоче мати успішну кар’єру, високий соціальний статус та бути гідним українцем. Проте якщо ви самі себе не створите, ніхто цього не зробить за вас. Ваша доля у ваших руках. Для того, щоб ви змогли реалізувати себе як особистості, у вас мають бути здорові творчі амбіції, мета та воля до перемоги», – зазначив Михайло Поплавський. Розповідаючи про життя талановитих студентів в університеті, Михайло Михайлович наголосив на тому, що в Університеті культури до студентів ставляться шанобливо, поважають їх та цінують і підкреслив: «В Університеті культури студент – найвищий авторитет!». Одинадцятикласникам Михайло Поплавський також розповів про «Зіркову школу лідерів», де кожен студент має змогу проявити свої лідерські якості та реалізуватись як особистість. Відповівши на численні запитання абітурієнтів, Михайло Михайлович побажав молоді бути активними, цілеспрямованими, впевненими у собі та наполегливо рухатися до успіху:

Після завершення Дня відкритих дверей майбутні студенти зі щирими усмішками фотографувалися біля університету, спілкувалися зі своїми новими друзями – студентами КУК – та ділилися враженнями від профорієнтаційного заходу – екскурсії.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *