ГС у 5-х класах “Надвечір’я Різдва Христового”

Святий вечір – одне з найурочистіших християнських свят, яке відзначається ввечері напередодні Різдва Христового. Коли в небі загоралась перша зірка, кожна родина сідала до Святої вечері. А якщо прийдуть гості, навіть несподівані, їх обов’язково запросять до столу, бо вони, за повір’ям, принесуть на весь рік радість.

img_20161228_103838 img_20161228_112807
Для того, щоб маленькі українці, дотримуючись усіх звичаїв та обрядів, зустріли Різдво, 4 січня 2017 року  для учнів 5-А та 5-Б класів була проведена година спілкування «Надвечір’я Різдва Христового». Класний керівник 5-Б класу Харченко А.В. розповіла про важливість події Різдва Христового в історії, звернула увагу на тлумачення понять «Коляда», «дідух», «вертеп», «кутя». Класним керівником 5-А класу Заїменко А. О. був презентований мультфільм «Свята ніч» про історію народження Ісуса Христа.
На завершення години спілкування , учні мали змогу висловити свої думки щодо значення Різдва Христового у кожній із їхніх родин, а також приготувати побажання рідним та друзям на Святий вечір.

Презентація

prezentaciya-rizdvo

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *