Тренінг “Коли світ на межі змін: стратегії адаптації”для вчителів та шкільних психологів закладів освіти Київської області.

В рамках програми “UKRAINE IS THE CAPITAL OF GREAT PEOPLE” проводитиметься безкоштовний ONLINE тренінг “Коли світ на межі змін: стратегії адаптації”для вчителів та шкільних психологів закладів освіти Київської області. У програмі тренінгу, яка розрахована на 20 годин (10 модулів по 2 години кожен), розглядатиметься ряд актуальних тем, зокрема:
• стрес в роботі вчителя, реакції дорослого на стрес та травму;
• профілактика вигорання і самодопомога при травмі та стресі;
• гра в навчальному процесі, як головний інструмент розвитку та подолання стресу;
• арттерапевтичні засоби для дорослих та дітей; робота вчителів з батьками.
Повний зміст тренінгу за покликанням: https://cutt.ly/BXA6Llp
Дати проведення:
1 Хвиля 05 вересня – 09 вересня
2 Хвиля 19 вересня – 23 вересня
3 Хвиля 03 жовтня – 07 жовтня
4 Хвиля 17 жовтня – 21 жовтня
Час: пн – пт з 16:00. Мова – українська. Попередня реєстрація учасників за покликанням: https://cutt.ly/8XOiKDP на • 1 або 2 хвилю тренінгу до 31 серпня, • 3 або 4 хвилю тренінгу до 15 вересня Програма для кожної з хвиль тренінгів однакова. Сертифікат передбачений для всіх активних учасників тренінгу. Участь у тренінгу є безкоштовна. Також звертаємо вашу увагу, що громадська організація «GoGlobal» спільно з Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та експертною платформою Career Hub у межах програми Мріємо та діємо розробили посібник «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни» (bit.ly/3PlPtfb), а також додаток до посібника (https://cutt.ly/KXOh5ae), де зібрали практичні поради та інструменти, які допоможуть впоратись зі стресом від війни та адаптуватись до нових умов. Контактна особа Альона Матвієнко +38067 814 64 17
Т.в.о. директора департаменту Ярослава ТРОСТЯНСЬКА

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *