Соціальний проєкт для популяризаці англійської мови серед українців та підвищення рівня володіння англійською мовою серед учнівської молоді

Відповідно до листа Приватної організації ЦПО «Знавець» від 18.06.2021 № 061821-04 повідомляємо, що Благодійною організацією «Благодійний фонд «Бажання» та ТМ «Школа англійської мови Flash» запроваджено соціальний проєкт, метою якого є популяризація англійської мови серед українців та  підвищення рівня володіння  англійською мовою серед учнівської молоді.
Для участі у проєкті надається лише 10 місць для учнів однієї школи, яких буде відібрано за результатами конкурсу з англійської мови для 3-4 класів. 10 учнів, які отримають найвищі бали, стануть учасниками групи. Важливою умовою також є високі бали з інших навчальних предметів (середній бал не нижче 9 балів). Групи буде сформовано за віком та рівнем знання англійської мови. Навчання відбуватиметься в онлайн форматі тричі на тиждень тривалістю 1,5 години. За один навчальний рік учні пройдуть рівні А1 (Elementary) та А2 (Pre-Іntermediate).
Зареєструватися можна за посиланням:   https://forms.gle/syQbcRNco67iKCna9за .
У разі виникнення запитань та за додатковою інформацією просимо звертатися до Олени Носулько, директора Приватної організації ЦПО «Знавець», за електронною поштою ex.dir@flashstudies.net або за номером телефону (097) 350 99 62.

Директор департаменту                                                       Жанна ОСИПЕНКО

Наталія Бендерець 0(4563) 5-12-40

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *