Інженерний тиждень у ліцеї №2

Слайд1Цього місяця у нашому ЗЗСО для здобувачів освіти відбувся інженерний тиждень, присвячений вирішенню глобальних проблем людства. Виникли екологічні проблеми не сьогодні й не вчора. Наприклад, українська козацька старшина, незважаючи на надзвичайне багатство нашої природи тих часів, теж уболівала за збереження довкілля й видавала ряд наказів та документів про охорону придніпровських лісів і лук, заборону спалювання лісів, браконьєрства, хижацького знищення звірів та риби.
Із розвитком цивілізації та науково-технічного прогресу, обсягів виробництва та його відходів проблеми стосунків між природою та суспільством дедалі загострюються.
Ліквідація глобальної екологічної кризи є на сьогодні найважливішим завданням людства. Нові проблеми потребують нових рішень. Тож учні ліцею №2 мали можливість поглянути на них, як це роблять інженери-фізики, зробити перші кроки у світ інженерії та отримати перемогу, у першу чергу, над собою! Учитель фізики А.Я.Левіт  вміло спрямовувала пізнавальну діяльність учнів упродовж усіх тижневих заходів.

Слайд2 Слайд3

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *