Щодо проведення першого уроку в закладах загальної середньої освіти

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
№ 1/9-483 від 27 серпня 2020 року
Управління (департаменти) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій Інститути післядипломної педагогічної освіти

Щодо проведення першого уроку
в закладах загальної середньої освіти

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.08.2020 № 35447/0/1-29 за результатами зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, проведеної 20 серпня 2020 року, Міністерство освіти і науки рекомендує організувати 1 вересня 2020 року проведення Першого уроку, спрямованого на формування нової культури поведінки, навчання та перебування у закладах загальної середньої освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19, на тему «Культура здорового способу життя у нових обставинах».
Рекомендуємо скористатись інформаційними матеріалами та планом інтерактивного уроку з питань запобігання коронавірусної інфекції СОVID-19.
Урок розроблено ГС «Освіторія» в рамках кампанії «Школо, ми готові», яку реалізує Представництво ЮНІСЕФ в Україні у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Завантажити план, презентацію та матеріали для інтерактивного уроку можна за посиланням: mon-covid19.info/schools.
Заступник Міністра                              Світлана Даниленко

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *