Всеукраїнський проєкт «МІШЕЧОК»

Громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» з 20 березня 2020 року до 22 травня 2020 року запрошує учнівську молодь взяти активну участь у всеукраїнському проєкті «МІШЕЧОК»
(оригінал листа за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1BMdrzYzXlMP_pAxXySazVnQV3Nk_SET2?usp=sharing)
Проєкт буде реалізовуватись дистанційно та передбачає конкурсні етапи та подарунки для найактивніших учасників та закладів освіти переможців. Кожні два тижні організатори розігруватимуть подарунки серед учасників індивідуальних номінацій в соціальних мережах, а 22 травня 2020 року оголосять фінальні результати проєкту та визначать переможців у груповій номінації. Найактивніші отримають призи від партнерів, а навчальний заклад, команду з якого організатори визначать як переможця, отримає супер приз: комплект обладнання для сублімації 5в1 ПРОФІ (устаткування призначена для друку на футболках, подушках, пазлах, чашках, тарілках, кепках, чохлах для мобільних і багато іншого).
Проєкт проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, генеральний партнер компанія PepsiCo Україна. Умови проєкту та анкета для колективних учасників за посиланням: https://schoolrecyclingworld.org/2020/03/21/всеукраїнський-проєкт-мішечок/.

Результати проєкту опублікують на сайті www.schoolrecyclingworld.org.

Конкурс проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України. Партнер проєкту – компанія PepsiCo Україна.
Контакти представника організаційного комітету проєкту: Ксенія Ренчковська, керівниця ГО «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» в Україні тел. +38(098) 818 99 87

З повагою,
Ксенія Ренчковська, керівниця
ГО «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» в Україні

Довідка

Всеукраїнський проект «Мішечок» – як карантинні обмеження перетворити на можливості?

Міжнародний молодіжний рух School Recycling World запрошує школярів використати час карантину з користю – долучитися до конкурсу, зробити свій внесок у збереження природи а ще – виграти призи. В будь-якому випадку, карантин скоро мине, а мішечки та екологічні звички залишаться.

Щороку людство виробляє понад 5 трильйонів поліетиленових одноразових пакетів. За даними ООН, щохвилини у світі використовують приблизно 10 мільйонів пластикових пакетів. Одна українська сім’я у середньому використовує 15 пакетів за один похід до супермаркету. А для того, щоб один такий пакетик розклався, потрібно іноді до тисячі років.
Менш як за два роки українцям доведеться відмовитися від “кульочків” – у листопаді минулого року Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроєкт про заборону використання більшості поліетиленових пакетів. І виграють ті, хто почне пристосовуватися до майбутніх змін вже тепер. На питання «А чим же замінити пакети?» організатори конкурсу відповідають: “Вихід є. Це багаторазові мішечки”.
Тож School Recycling World запрошує українських школярів та їхні родинистати частиною всесвітнього руху відмови від поліетиленового пакування вже зараз. Зробити це просто – приєднатися до всеукраїнського проекту «Мішечок». Завдання просте – шити еко-мішечки, щоб у майбутньому користуватись ними у побуті. А ще творчий підхід до справи допоможе виграти супер-призи і зрештою, стати рушієм змін у своєму оточенні.
Протягом проєкту організатори щотижня заохочуватимуть учасників розігруючи призи у соціальних мережах @schoolrecyclingworld. Тобто кожен, хто пошиє торбинку власноруч, має шанс виграти подарунки.
Щоб претендувати на призи, треба поділитися фотографіями робіт та відео процесу виготовлення у соцмережах з додаванням хештегів #мішечокSRW #мішечок #SchoolRecyclingWorld. Встигніть зробити це, а також заповнити анкету учасника до 20 травня 2020 року. Школа, команда якої підкорить серця журі, отримає головний приз – принтер для сублімаційного друку.
Умови проекту та анкета для команд-учасників за посиланням : https://schoolrecyclingworld.org/2020/03/21/всеукраїнський-проєкт-мішечок/.
Конкурс підтримує Міністерство освіти і науки України. Партнер проєкту – комапнія PepsiCo Україна.
Переможців оголосять 22 травня 2020 року на сайті schoolrecyclingworld.org. Учасники можуть завантажувати свої конкурсні роботи до 20 травня включно.
Бути екологічно свідомим – це тренд сучасності. Від активності кожного зараз залежать масштаби екологічного впливу на майбутнє.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *