У музеї «Київська Русь»

Днями здобувачі освіти 4-А класу разом із класним керівником М.І.Міщенко та групою батьків здійснили захоплюючу подорож у парк-музей «Київська Русь». Школярі занурилися в епоху величної Київської Русі, у часи, коли зароджувалася слава нашої держави, формувався і гартувався бойовий дух богатирів – захисників наших земель та нашої країни.
Під час екскурсії всі відвідали музей історичного костюма та локацію середньовічного катування, спускалися на канатному спуску та смакували стравами, приготовленими за старовинними рецептами.
Особливу зацікавленість викликала експозиція облогової техніки війська Київської Русі та музей середньовічного суднобудування з унікальним експонатом – лодією “Князь Володимир” IX-XI століть.
Із хвилюванням спостерігали школярі за вправними вершниками, які метали списи та демонстрували володіння шаблями, мечами, а також верхову стрільбу із лука.
До Свята Покрови на ристалищі розгорнулися гумористичні козацькі забави, де діти мали змогу долучитися до відкритого майстер-класу з володіння зброєю, а також до ігор, конкурсів і хороводів.
Усі отримали величезне задоволення від поїздки до древнього Києва, де змогли ознайомитися з архітектурою і культурою Русі V-XIII століть. А ще й  чудово відпочили учнівсько-батьківською родиною!

2 (2) 2 (1)

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *