До Міжнародного дня рідної мови

logo-1-150x100.jpg.pagespeed.ce.DJfWMg4fJmЩороку 21 лютого світове співтовариство відзначає Міжнародний день рідної мови.
Сучасна Україна, як європейська держава з великим розмаїттям етнічних спільнот, надає можливість усім національним меншинам розвивати, збагачувати і зберігати свої рідні мови. Водночас, мовою національної консолідації є державна українська мова, яка відображає самобутність багатомільйонної української нації і є основою її духовності та історичної пам’яті.
З нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови Міністерство освіти і науки України рекомендує організувати та провести у закладах загальної середньої освіти фестивалі, конференції, семінари, презентації, круглі столи, відкриті уроки, книжково-ілюстративні виставки, диктанти.
Методичні рекомендації ІМЗО на допомогу проведенню заходів. Диктант у перекладі мовами національних меншин за посиланням www.facebook.com/learning.languages.together. Інформацію, фотоматеріали щодо відзначення Міжнародного дня рідної мови просимо надсилати на електронну адресу menshina213@gmail.com.
За матеріалами КНЗ КОР КОІПОПК

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *