Онлайн-курс для вчителів початкової школи

1 лютого розпочинається навчання на онлайн-курсі для вчителів початкової школи. Протягом дня, ми опублікуємо навчальні матеріали (відео, конспекти, завдання) двох модулів: «Загальний огляд» та «Організація класу». Решту модулів ми публікуватимемо поступово, згідно розкладу на платформі
Відкриття будь-якого модулю, не означає закриття попереднього: всі матеріали, включно з тестами, залишатимуться доступними цілодобово. Це означає, що ви можете навчатися та виконувати завдання в зручний час та в зручному місці з будь-якого пристрою (телефон, планшет, ноутбук, стаціонарний комп’ютер). Немає необхідності розпочинати навчання одразу в день публікації матеріалів.
Додатково зауважуємо: навчальні матеріали будуть опубліковані впродовж дня. Не хвилюйтеся, якщо матеріали ще не стали доступними для перегляду й не кваптеся телефонувати на «гарячу лінію». Нам приємно, що ви так нетерпляче чекаєте старту навчання, тому обіцяємо: матеріали обов’язково з’являться 🙂  Дякуємо за розуміння!
Якщо у Вас виникли проблеми із реєстрацією, доступом до матеріалів або інші запитання, напишіть листа на електронну адресу info@ed-era.com. Перед цим обов’язково ознайомтеся із пам’яткою, де наведено рекомендації з написання листів для запитів та їх приклади.
Приємного навчання!
Щиро ваша, команда студії онлайн-освіти EdEra.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *