Про реєстрацію експертів для здійснення експертизи електронних версій проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти

Відповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України на початку 2018 року буде проведено конкурсний відбір проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти.
З метою покращення якості підручників просимо долучити бажаючих до експертизи електронних версій проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти.
Експертами можуть бути наукові, науково-педагогічні працівники, методисти, вчителі, перекладознавці та перекладачі, фахівці з антидискримінаційної експертизи, які мають відповідну вищу освіту та обізнані з науково-методичними, психолого-педагогічними вимогами щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти.
Комісія з відбору експертів для здійснення експертизи електронних версій проектів підручників працює на базі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (вул. Митрополита Василя Липківського, 36, м. Київ, 03035) 
Для здійснення експертизи бажаючі до 11 лютого 2018  року повинні зареєструватися в репозитарії навчальних матеріалів на веб-сайті ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (розділ «Конкурсний відбір підручників для 1, 5, 10 класів»).
Електронна форма реєстрації на конкурс за посиланням: https://goo.gl/7eBS98.
Після завершення реєстрації, комісією з відбору експертів буде складено список експертів, які здійснюватимуть експертизу поданих на конкурс електронних версій проектів підручників. За виконану роботу експертам передбачається оплата.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *