Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Геліантус-учитель»

gelianДепартамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України інформує, що з 2015 року Творче об’єднання «Соняшник» спільно з Міністерством освіти і науки України проводить Всеукраїнський конкурс фахової майстерності «Геліантус-учитель» для вчителів природничих дисциплін (фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я) і початкових класів та- Всеукраїнський конкурс фахової майстерності для вчителів-україністів і початкових класів «Соняшник-учитель».
Завдання даних конкурсів є компетентнісно-орієнтованими, які спрямовані на формування і перевірку сформованості ключових компетентностей педагогів.
З метою підвищення фахового рівня вчителів та реалізації компетентнісного підходу в начальному процесі рекомендуємо, використовувати ці завдання для проведення практичних робіт, модульного контролю та вихідного діагностування в Інститутах післядипломної педагогічної освіти.
У 2017-2018 навчальному році планується проведення IV Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності для вчителів фізики, хімії, біології, географії, природознавства, екології, основ здоров’я та початкових класів «Геліантус-учитель» 27 березня 2018 року.
Просимо довести інформацію про проведення конкурсу до відома педагогічних працівників. Участь у конкурсі безкоштовна і тільки за особистим бажанням учителя.
Інформацію про умови конкурсу висвітлено в мережі Інтернет на сайті: helianthus.com.ua в розділі «Геліантус-учитель».
Телефони оргкомітету: (050)-196-53-71; (063)-113-00-30; (097)-368-38-95 або e-mail: helianthus.gra@gmaU.com.
Доступ до бази даних завдань можна отримати на сайті Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» helianthus.com.ua та гри «Соняшник» gra-sonyashnyk.com.ua у розділі «Правила та документи» (відповідні листи Міністерства освіти і науки України) або за допомогою розділу «Підготовка до конкурсу».

За матеріалами сайту КВНЗ КОР Академія неперервної освіти

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *